K devátým narozeninám jsme si pořidili pejska

09.06.2012 12:00

6. ročník soutěže O POHÁR STAROSTY OBCE v Rohovládově Bělé

Devátého června jsme navštivili 6. ročník soutěže O POHÁR STAROSTY OBCE v Rohovládově Bělé a den se náramně vydařil. Počasí přálo celkem 21 družstvům mužů a žen, která poměřila své síly v požárním útoku. Za mohutného povzbuzování přihlížejících obsadily místní ženy pěkné druhé místo a muži pozici třetí.

Soutěž je věnována Občanskému sdružení PARENT PROJECT. Díky darům úžasných sponzorů, hasičů, obecních úřadů a prodeji předmětů a triček s logem Parentu se podařilo pro naše sdružení získat 44.620,- Kč. Z této celkové částky jeden dárce pošle svůj finanční dar sám na účet PP.

A to ten den nebylo zdaleka všechno. Milá paní nám darovala fenku Hladkosrstého pinče. Pejska jsme vůbec neplánovali a o to jsem měli větší radost že budeme mít nového člena rodiny a Pavlík kamarádku kterou bude moct vozit na klíně. Pája okamžitě vymyslel jméno Maya. Maya je vůdčí fena z filmu 8 statečných. Film ukazuje příběh 8 tažných psů (6 husky – Maya, Starý Jack, Shorty, Max, Dewey, Thruman a 2 malamutech – Shadow a Buck), kteří museli zůstat na Antarktidě úplně sami.

A tak jsem si po dlouhém a krásném dni vezli Mayu domů. Cestou ještě koupit papání a nějakou tu hračku.

Druhý den jsem oslavil deváté narozeniny. Přál jsem si dort ve tvaru Golema. Gratulanti donesli spoustou krásných dárků a všichni byli s pejska nadšeni.

Kempletní fotogalerie ke shlédnutí ZDE

 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Kvapil

Dolní Třešňovec 110
Lanškroun 563 01


tel.: 605145208
tel.: 737375576